Landstingets logo

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Anestesisjuksköterska till operation Örnsköldsviks sjukhus

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-01-22 .

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska ansvarar du för omvårdnad och medicinsk behandling vid operativa ingrepp.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som anestesisjuksköterska där du möter akut och planerad verksamhet. Vi har även en del transporter med ambulans till andra sjukhus. Du blir en del i ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt.

Vi är inne i en spännande fas med formandet av länsverksamheter. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar?
Då är det dig vi söker! Avdelning har en inriktning mot Kirurgi, Ortopedi, Gynekologi, Ögon samt Öron.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Vi har jourtjänstgöring och arbetar var tredje helg.
Vi erbjuder även personalförmåner, ring så berättar jag mer.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning anestesi, både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling med både intern- och externutbildning. Du får också en personlig mentor som kommer att stötta och hjälpa dig.

Vi har individuell lönesättning, kan anpassa schema efter dina individuella behov och kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Vedin Lena , Telenr: 0660-89185
  • Vårdförbundet - Isaksson Kjell , Telenr: +4666089194

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-01-15


Visa annons som pdf