Landstingets logo

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykologmottagningen i Sundsvall bildar tillsammans med Kuratorsmottagningen en enhet inom Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Psykologmottagningen vid Sundsvalls sjukhus har nio psykologtjänster som ger insatser i form av utredning och behandling till ett flertal patientgrupper där problematiken har somatisk grund. Neuropsykologiska utredningar och bedömningar utgör en betydande del av verksamheten liksom behandling och terapi. Psykologmottagningen tar emot patienter i alla åldrar.

Nu söker vi två psykologer till enheten.

Region Västernorrland söker

Psykolog/specialist inriktad mot neuropsykologi Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-01-29 .

Arbetsuppgifter

I dagsläget jobbar fem psykologer med neuropsykologiska utredningar av patienter över 18 år, vilket är ett länsuppdrag, men vi har nu möjligheten att utöka med ytterligare en psykolog. Mottagning sker i huvudsak på psykologmottagningen i Sundsvall, även om det i tjänsterna också ingår att jobba med patienter inskrivna på Medicinrehab samt Dagrehab på länets övriga sjukhus. De patienter som kommer till psykologmottagningen för neuropsykologisk utredning är patienter med frågeställningar som bl.a. rör diagnostik och bedömningar av följder av skador eller sjukdomar som drabbat hjärnan/CNS, exempelvis olika neurologiska tillstånd, demenssjukdomar, traumatiska skallskador och stroke. Vi erbjuder handledning i utredningsarbetet samt nära samarbete med andra psykologer, vilket ger stora möjligheter att bolla yrkesmässiga frågor när de uppstår.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykologiskt utredningsarbete. Vi ser gärna att du har specialistbehörighet. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysning

  • Enhetschef - Sandrieser Johan , Telenr: +4660181668
  • Sveriges psykologförbund - Thelander Johan , Telenr: +4661184442

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-01-18


Visa annons som pdf