Landstingets logo

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Lungkliniken ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion och ansvarar för hela Västernorrlands län. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål. Antalet läkarbesök till kliniken uppgår till cirka 6.800 patienter per år.

Region Västernorrland söker

Administratör till Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2017-12-21 till och med 2018-01-04 .

Arbetsuppgifter

Är du en flexibel och erfaren administratör som vill bli del i ett kreativt team? Då kan du vara personen vi söker.

Din huvuduppgift blir att vara ett kvalificerat administrativt stöd för länsverksamhetschefen och övriga i ledningen i syfte att skapa goda förutsättningar för att det dagliga arbetet ska fungera så effektivt som möjligt. Tjänsten innehåller många och varierande arbetsuppgifter och innebär kontakter både internt och externt.

Då tjänsten är av en sammanhållande karaktär kommer du fylla en viktig funktion i det gemensamma arbetet för kliniken. Du arbetar med varierade arbetsuppgifter såsom allmänt stöd till länsverksamhetschefen, skriver besluts- och mötesprotokoll, texter för intranätet, gör utskick samt tar fram underlag till dokument och presentationsmaterial. Administrativt arbete kring pågående kvalitets- och förbättringsarbete ingår också i arbetsuppgifterna.

En del av tiden kommer du även att ägna åt att planera och ansvara för interna- och externa möten, aktiviteter och konferenser. Arbete med personaladministration ingår också, främst i samband med rekrytering.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning, gärna med påbyggnadsutbildning inom administration. Dessutom har du flerårig arbetslivserfarenhet som till största delen utgörs av kvalificerade administrativa uppgifter, gärna inom offentlig verksamhet.

Du har mycket god språkkänsla och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska, du har även goda kunskaper i engelska. Du tycker om att skriva och är van att anpassa dig efter både målgrupp och informationskanal. Din IT-mognad är hög och för att lyckas med ditt arbete är det också viktigt att du är intresserad och kan använda nya system, plattformar och ny teknik av olika slag. Goda kunskaper i Officepaketet krävs för rollen.

Vi söker dig som är professionell i din yrkesutövning och har hög integritet, vidare är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ambitiös. Du är van att arbeta effektivt och strukturerat samtidigt som du är flexibel och tar egna initiativ till att organisera och prioritera bland uppgifterna. Du trivs med varierande och utvecklande uppdrag, det är också viktigt att du är ansvarstagande, prestigelös och trygg i dig själv.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Lindstedt Petra , Telenr: 060-181345
  • Vision - Carlsén Laila , Telenr: +4660181339

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-01-04


Visa annons som pdf