Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Granlo Hälsocentral är belägen centralt ca tre km väster om Sundsvall centrum.
Hos oss finns specialistutbildade allmänläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kuratorer, psykolog, laboratoriepersonal, sekreterare/receptionister och sjukskrivningskoordinator. Vi samarbetar i team kring våra patienter. På Granlo Hälsocentral finns många års erfarenhet inom personalen som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa våra innevånare. Vi jobbar hårt med att vår tillgänglighet mot våra innevånare ska vara så god som möjligt. Vi är en hälsocentral som jobbar mycket med utvecklingsarbete och utbildning.

Region Västernorrland söker

St-läkare i allmänmedicin till Hälsocentralen Granlo

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-10-01 .

Arbetsuppgifter

Hälsocentralen Granlo behöver dig som söker nya utmaningar och vill bli en duktig allmänspecialist, är du vår nya kollega?
Vi söker just dig som vill göra din ST-utbildning i allmänmedicin i en stabil och erfaren arbetsgrupp med mycket fast personal i alla yrkeskategorier.

På Granlo Hälsocentral jobbar idag 6 allmänspecialister och 4 ST-läkare men vi behöver bli fler. Vi erbjuder dig som ST-läkare god handledning av våra duktiga specialistläkare. Vi är ca 35 anställda, tillsammans har vi bred erfarenhet och vi strävar efter att alltid ha ett gott bemötande och professionellt omhändertagande samt att erbjuda bästa möjliga vård. Vi är en hälsocentral som jobbar mycket med utvecklingsarbete och utbildning. Vår verksamhet täcker alla åldrar och vi är stolta över vår hälsocentral.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Viss jourtjänstgöring ingår, ca en gång/månad.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket.
Som anställd hos oss förväntas du hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Du bör vara flexibel och på ett effektivt sätt lösa dina arbetsuppgifter. Givetvis kommer vi ge dig fortlöpande stöttning och utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.

Varmt välkommen med din ansökan!Upplysning

  • Sveriges Läkarförbund - Wallvik Jonas , Telenr: +4660181714
  • Hälsocentralschef - Backlund Kristoffer , Telenr: +4660184958

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-31


Visa annons som pdf