Landstingets logo

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska avd 2 Medicin Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-09-03 .

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterska till medicin avd. 2 hematologsektionen.

Vår specialitet är hematologi, vilket innebär vården av patienter med blodcancersjukdomar som får många olika läkemedel tillika cytostatika. Du får arbeta med många spännande saker, som nutrition, blodtransfusioner av alla slag, infektionsbekämpning, smärtlindring mm. Cytostatika hanterar man när man fått erfarenhet, inte som ny sjuksköterska. Du möter också patienter med andra medicinska sjukdomar och utredningar.

Vidareutbildning inom hematologi finns att tillgå. Detta för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Du ingår i ett multiprofessionellt team, bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist.
Vi arbetar med teammöten för att diskutera hur vi kan hjälpa våra patienter på bästa sätt.

I arbetsgruppen har vi en sammansättning av både nya och erfarna sjuksköterskor.

Vi arbetar två helger av fem och vi har önskeschema.

Vi arbetar med arbetstidsmodell som ger förkortad arbetstid för de som arbetar natt.
Vi arbetar med kompetenstrappa.

Vi har internutbildning varje månad med Afterwork.

Inom förvaltningen finns möjlighet att erbjuda personalförmåner såsom flyttbidrag och återbetalning av studielån. Möjligheten att ta del av dessa förmåner diskuteras inför eventuell anställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen att ringa för mer information och du är välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Nordin Anette , Telenr: +4660181304
  • Vårdförbundet - Holgersson Åsa , Telenr: 070-0886703

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-19


Visa annons som pdf