Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

I Kramfors kommun finns tre hälsocentraler som drivs av Region Västernorrland. Det är hälsocentralerna Kramfors, Nyland och Höga Kusten. Hälsocentralen Nyland ligger ca 2 mil från Kramfors centrum och vi som abetar här är läkare, läkarsekreterare, kanslist, distriktssköterskor, undersköterska, sjukgymnaster, arbetsterapeut, psykolog och kurator. Vår verksamhet täcker alla åldrar och vi är stolta över vår hälsocentral, vårt öppna klimat, flexibla arbetssätt och höga ambitioner

Hälsocentralen är belägen med en fantastisk utsikt över Ångermanälven och bara några minuter ifrån oss finns Kramfors/Sollefteå flygplats och tågförbindelse direkt norr/söderut via Västeraspby tågstation.

PS. Vi finns på sociala medier. Följ oss gärna via Facebook eller Instagram för att få en bild av vår verksamhet: halsocentralen_nylandRegion Västernorrland söker

Specialist i allmänmedicin till Hälsocentralen Nyland

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-10-01 .

Arbetsuppgifter

Hälsocentralen Nyland behöver dig som söker nya utmaningar!

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Viss jourtjänstgöring ingår, ca en gång/månad..

Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin (alternativt annan lämplig specialistkompetens) med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket.

Som person är du flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan förekomma under en dag på vår hälsocentral. Du har ett genuint intresse för människor och patienter i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienter bästa möjliga vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in den!

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Norlander Malin , Telenr: 070-3682625
  • Verksamhetschef - Rödén Helena , Telenr: 070-5743025
  • Sveriges Läkarförbund - Widman Bo-Göran , Telenr: +4662019152

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-09-30


Visa annons som pdf