Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 26 A ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.
Vårdavdelningen har inriktning mot akut omhändertagande av sjuka äldre.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor Akutgeriatrisk avd 26 A Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-07-09 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vårdar du patienter från alla specialiteter. Att arbeta inom geriatrik, med äldre personer är både svårt, utmanande men fantastiskt roligt och givande. Det är en lärorik arbetsplats vilket ger dig en bra grund att bygga vidare på oavsett var du sedan arbetar. Här är du en del i det multiprofessionella teamet, som samlas till daglig rond då behovet av samordning och planering kring de geriatriska patienterna är stort. Vårdplaneringssjuksköterska hjälper till med vårdplaneringar i den mån det är möjligt.

Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning och fasta scheman på 10 veckor med tjänstgöring 2 helger av 5. Vanligt är antingen nattjänstgöring eller dag-kvällstjänstgöring med möjlighet till individuella anpassningar vid önskemål om ev. treskift. Inom förvaltningen har vi infört kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Upplysning

  • Enhetschef - Olsson Christina , Telenr: +4660180706
  • Vårdförbundet - Rönnberg Susanne , Telenr: 060-183780

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-09-09


Visa annons som pdf