Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik, Odontologisk röntgen och Orofacial medicin/Sjukhustandvård.

På Orofacial medicin/Sjukhustandvård arbetar en specialist inom sjukhustandvård, en allmäntandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till specialisttandvården

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-10-01 .

Arbetsuppgifter

Är du en serviceinriktad tandsköterska som har kunden i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team. Låter det lockande?

Vi söker dig som är tandsköterska! Hos oss får du möjligheten att jobba på Sjukhustandvården/Orofacial medicin. Vi utför infektionsutredningar, behandling av multisjuka patienter, slemhinnebedömningar samt narkosbehandlingar. Narkos utförs numera på Centraloperation här på Sundsvalls sjukhus.

Kvalifikationer

Du som söker har tandsköterskeutbildning. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Vi ser att du är omhändertagande med stort tålamod, då vi behandlar svårt sjuka patienter med stort omvårdnads behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor till våra kontaktpersoner.

Upplysning

  • Enhetschef - Ledin Victoria , Telenr: +4670-3395492
  • Vision - Nordin Kristina , Telenr: +4660182762

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-09-23


Visa annons som pdf