Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 45 medarbetare. I gemensamma lokaler finns även en tandregleringsklinik och en pedodontiklinik. Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi kan erbjuda ett varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling.

Region Västernorrland söker

Tandläkare till Folktandvården Centrum

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-09-03 .

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utvecklas till en tandläkare med bred kompetens Du kommer att få ett bra stöd och handledning i ett positivit arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Vi ser att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har kunden i fokus. Du har vidare ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning och tillträde enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi trivs! , det kommer du också att göra.
Vi ser fram emot din ansökan.

Vill Du veta mer, kontakta Enhetschef Lena eller facklig representant Roger.

Upplysning

  • Enhetschef - Åkergren) (Lena , Telenr: +4660182588
  • SACO - Gabrielsson Roger , Telenr: 070-658 71 58

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-10-28


Visa annons som pdf