Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Region Västernorrland söker

Tandläkare till Folktandvården i Kramfors

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-09-03 .

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandläkare till Folktandvården Kramfors. Kramfors ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde tillsammans med tre andra kliniker Härnösand, Sollefteå och Höga Kusten. Vår arbetsplats präglas av ett gott samarbete och positivt klimat med ca 17 st medarbetare. Är ni ett par eller kanske goda vänner som är intresserad av vår vackra bygd så finns möjlighet till anställning för er båda i området.

Vi ser fram emot att få arbeta med dig som känner för nya utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få ett bra stöd med introduktion och handledning. Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och i vårt verksamhetsområde finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk tandläkarlegitimation och goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort inget krav

Upplysning

  • Enhetschef - Fahlen Anita , Telenr: +4661286179
  • SACO - Gabrielsson Roger , Telenr: 070-658 71 58

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-19


Visa annons som pdf