Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Kramfors är en del av världsarvet Höga Kusten. För dig som vill leva och bo havsnära med vacker natur runt knuten är Kramfors det perfekta valet.

Region Västernorrland söker

Tandhygienist till Folktandvården i Kramfors

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-09-03 .

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandhygienist till Folktandvården i Kramfors, Kramfors ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde tillsammans med tre andra kliniker Härnösand, Sollefteå och Höga Kusten. Vår arbetsplats präglas av ett gott samarbete och positivt klimat med ca 17 st medarbetare.

Vi ser fram emot att få arbeta med dig som känner för nya utmanande arbetsuppgifter och har en glad och positiv livssyn. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete då du kommer till en klinik med möjlighet till stöd och utveckling inom alla områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandhygienistutbildning. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inget krav på körkort. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysning

  • Enhetschef - Fahlen Anita , Telenr: +4661286179
  • SRAT - Magnusson Viveca , Telenr: 060-184890

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-19


Visa annons som pdf