Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 1 i Örnsköldsvik tillhör Länsverksamhet Kardiologi som har verksamhet vid länets tre sjukhus. Avdelning har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi arbetar med just nu. Vi har ett nära samarbete med Hjärtmottagningen och i tjänsten ingår att kunna täcka upp där vid frånvaro och under sommaren.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor Länsverksamhet Kardiologi Medicinavd 1 Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-09-24 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med undersköterskor och läkare. Du ansvarar för patientens omvårdnad, övervakning av vitala parametrar, övervakningsekg, läkemedelshantering samt genomförande av beslutad behandling. Arbetsuppgifterna varierar utifrån patienternas behov. På avdelningen vårdas patienter med ischemisk hjärtsjukdom, arytmier, hjärtsvikt samt internmedicinska patienter med exempelvis KOL, diabetes eller akuta infektioner. På Hjärtmottagningen bokar och kallar du patienter till mottagningsbesök, arbetar med telefonrådgivning, deltar i provtagning. Även här finns ett team av kollegor att samarbeta med för patienternas bästa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, oavsett om du är en erfaren sjuksköterska eller om du är ny i din yrkesroll kan du bidra till vårt team. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. Vi erbjuder möjlighet till kompetensutveckling inom såväl kardiologi som avdelningens övriga specialområden.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser, för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.

Upplysning

  • Enhetschef - Löjdström Maria , Telenr: 073-275 33 71
  • Vårdförbundet - Lindahl Eva , Telenr: +4666089180

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-09-09


Visa annons som pdf