Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

BUP bedömningsmottagningen i Sundsvall söker två psykologer

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-10-01 .

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad psykolog samt en PTP-psykolog med intresse för barn och unga!
Är du vår nya kollega, vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en trivsam arbetsgrupp.

På bedömningsmottagningen i Sundsvall träffar vi barn och deras föräldrar i ett inledande skede. Här får man möta olika slags barnpsykiatrisk problematik. Här jobbar två erfarna psykologer tillsammans med kuratorer, sjuksköterskor och barnpsykiater. På kliniken finns subteam för ätstörning, asyl, familjeterapi, trauma där det finns möjlighet till fördjupning.

Psykologens uppgift är att göra barnpsykiatriska bedömningar samt i vissa fall göra specifika behandlingsinsatser riktat mot tex depression, ångest, kris, tvång. I viss mån görs barnpsykiatriska utredningar till exempel med fokus på neuropsykiatriska diagnoser, där psykologen har en given roll.
Vi är en enhet som lägger stor vikt vid teamarbete och som gemensamt strävar efter att utveckla våra arbetssätt och metoder.
Som nyanställd är det självklart med introduktion och mentorskap. Som ptp-psykolog har man erfaren handledare från kliniken och man ingår ptp-programmet som anordnas av region Västernorrland. I psykologgruppen på kliniken finns möjlighet till regelbunden kollegial handledning. Dessutom förekommer regelbunden team- och specifik metodhandledning.

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Leg psykolog gärna med erfarenhet från psykologarbete under några år. Samt du som är redo för PTP-tjänst med särskilt intresse för barn och unga med familj.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv ett utdrag från belastningsregistret via Polisens hemsida.

Har du några frågor om tjänsten vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Svensson Karin , Telenr: +4660181680
  • Sveriges psykologförbund - Sandström Elinor , Telenr: +4660184994

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-26


Visa annons som pdf