Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Medicinmottagningen Örnsköldsvik

Anställning Allmän visstidsanst från och med 2018-10-01 till och med 2019-03-31 .

Arbetsuppgifter

På Medicinmottagningen bedrivs både sjuksköterske- och läkarmottagning. Vid vår enhet finns mottagningar för diabetes, endokrinologi, gastro-enterologi, internmedicin, neurologi och reumatologi. Vi har en provtagningsenhet, som bland annat handhar allmän provtagning inför och mellan läkarbesök, men även benmärgsprov, ryggmärgsprov mm. Vid enheten finns också en fotvårdsterapeut som har nära samarbete med endokrinologer och diabetessköterska.
Till Medicinmottagningen är det också knuten ett Diagnostiskt centrum, som är en länsövergripande mottagning där det bedrivs utredningar av två standardiserade vårdförlopp.

Medicinmottagningens verksamhet ökar och vi står inför en spännande förändring med ett projekt under 6 månader. Vi kommer att arbeta med kompetensväxling, detta innebär att arbetsuppgifter växlas från sjuksköterska till undersköterska. Det kan innebära bland annat att sköta olika kvalitetsregister, skriva in provsvar, lägga in planeringsunderlag och kalla patienter. Därför behöver vi stärka upp vårt arbetslag med ännu en undersköterska under 6 månader, arbetet kommer att förläggas både administrativt och på vår provtagningsenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av mottagningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Tycker du om ett varierat arbetssätt och vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet och samtidigt vill ingå i ett glatt och härligt arbetslag är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.

Upplysning

  • Enhetschef - Lind Åsa , Telenr: +4666089470
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Tony , Telenr: +4666089526

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-19


Visa annons som pdf