Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Länshälsan är en intäktsfinansierad företagshälsovård med ergonomisk, medicinsk, psykosocial och teknisk kompetens. Vi arbetar med en multidisciplinär inriktning inom områdena förebyggande, hälso- och arbetsmiljöarbete samt arbetslivsinriktad rehabilitering. Vår huvuduppgift är att hjälpa kunderna utveckla attraktiva och hälsofrämjande arbetsplatser. Vi är certifierade enl. ISO 9001:2015.

Vi levererar företagshälsovård till ett 100-tal kunder med ca 12 000 anställda, vår största kund är Region Västernorrland. Länshälsan finns på 4 orter: Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand och Sundsvall.

Region Västernorrland söker

Beteendevetare/Socionom till Länshälsan Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-09-03 .

Arbetsuppgifter

Som beteendevetare arbetar du som konsult inom arbetsmiljöområdet på individ, - grupp och organisationsnivå utifrån arbetsmiljölagen samt gällande föreskrifter. Du arbetar bland annat med individstödjande samtal, arbetslivsinriktad rehabilitering, arbetsmiljökartläggningar och bedömning av arbetsförmåga.

Dessutom kommer du att genomföra:
-chefsstöd och chefshandledning
-grupputvecklingsinsatser
-coaching individuellt och i grupp
-utbildningar och föreläsningar

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Beteendevetare - eller Socionomexamen. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av företagshälsovård, vidareutbildning inom företagshälsovård exempelvis magisterprogrammet i "Arbete och hälsa" . Det är även meriterande om du har utbildning inom organisationsområdet exempelvis OBM (Organizational Behavioral Management), eller likvärdigt.

Vi lägger stor vikt vid att du har personlig mognad och förmåga att bemöta människor där de befinner sig. Arbetet innebär att du är självgående, stabil och strukturerad. Vidare har du god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad samt har kännedom om gällande arbetsmiljölagstiftning. Du gillar att arbeta i team och ser ett multidisciplinärt samarbete som en självklarhet.

Vi erbjuder dig:
-en god arbetsgemenskap och en god arbetsmiljö
-kollegor som stöttar dig så att du kan växa i din yrkesroll
-ett ansvarsfullt, omväxlande och stimulerande arbete
-möjlighet till fortbildning och kompetensutveckling
-möjlighet till stort medbestämmande
-en möjlighet att påverka Länshälsans utveckling

Stationeringsort för tjänsten är Sundsvall. Tjänstgöring kan komma ifråga även på annan ort än stationeringsorten.

Körkort för bil är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Olofsson Katarina , Telenr: 072-550 68 99
  • Verksamhetschef - Sjöström) (Robert , Telenr: 072-2364730
  • SACO - Lindgren Ulrika , Telenr: +4660181906

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-30


Visa annons som pdf