Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sjuksköterska till Avdelning 7

Vi är inne i en spännande fas med formandet av länsverksamheter. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar?
Då är det dig vi söker!

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor Avdelning 7 Länsverksamhet Psykiatri Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-10-01 .

Arbetsuppgifter

Avdelning 7 finns i Sundsvall och är en psykiatrisk observationsavdelning för patienter med oklara psykiatriska tillstånd samt för patienter med beroendesjukdomar med 14 vårdplatser. Här vårdas också patienter med drog- eller alkoholabstinens som kräver akut medicinsk vård, samt patienter med missbruks- och beroendeproblematik som kräver planerade slutenvårdsinsatser.

Psykiatriska jourmottagningen är en integrerad del av avdelning 7. Jourmottagningen tar emot akuta besök från hela länet. Under jourtid ingår även ett uppdrag att ta emot BUP patienter från 16 år och uppåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Larsson Joakim , Telenr: +4660182773
  • Sjuksköterska - Selahn Ann-Sofie , Telenr: 060-181870

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-19


Visa annons som pdf