Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker nu en enhetschef till klinikerna Timrå och Alnö. Klinikerna har tillsammans cirka 35 medarbetare och utgör tillsammans med Centrumkliniken i Sundsvall ett verksamhetsområde. Vi har ett bra samarbetsklimat och verkar för ett gott samarbete inom och utom verksamhetsområdets gränser.

Region Västernorrland söker

Enhetschef till Folktandvården Timrå och Alnö

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-10-01 .

Arbetsuppgifter

Som enhetschef leder, utvecklar och följer du verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor.

I rollen som enhetschef bidrar du aktivt till verksamhetens utveckling, patientnytta, effektiviseringar och kvalitetsförbättringar. Du arbetar med delaktighet och ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat som i sin tur bidrar till goda resultat. Du ger dina medarbetare kontinuerligt stöd och återkoppling och arbetar för att främja ett ökat samarbete inom och utanför kliniken.

Du kommer att få kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp i uppdraget.
Bra introduktion och handledning är en självklarhet!

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll behöver du ha en personlig mognad och ha lätt för att samarbeta. Du står för ett motiverande ledarskap som skapar engagemang och delaktighet. Som person är du tydlig, ser helheten och har en förmåga att planera, prioritera och delegera på ett effektivt sätt.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande, framförallt engelska. Du bör ha utbildning inom tandvård och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som ledare. Du ska inneha B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsad chefsförordnande på 4 år och möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan till Region Västernorrland senast den 26 augusti.
Vi kommer att påbörja urvalsprocessen när ansökningstiden passerat.

Upplysning

  • Verksamhetschef - Marklund Martin , Telenr: +4673 035 81 02
  • SACO - Gabrielsson Roger , Telenr: 070-658 71 58
  • SRAT - Magnusson Viveca , Telenr: 060-184890
  • Vision - Arvidson Anna , Telenr: 070-393 17 22

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-26


Visa annons som pdf