Landstingets logo

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykiatriska Öppenvården i Härnösand ingår i den specialiserade psykiatriska länsverksamheten. Upptagningsområdet innefattar Härnösands Kommun.

Region Västernorrland söker

Kurator till mottgningen i Härnösand

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-08-27 .

Arbetsuppgifter

Som kurator/socionom hos oss på öppenvårdsmottagningen kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
- Bedömningar
- Viss utredningsarbete
- Samtalsbehandling
- Psykosocialt behandlingsarbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Det är till fördel om du är legitimerad psykoterapeut eller har grundutbildning i psykoterapi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av gruppbehandling.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har ett gott bemötande till vårdtagare. Du ska kunna samarbeta och vara en del av teamet och främja en god arbetsmiljö. Flexibilitet är nödvändigt i rollen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Carlehed Eva , Telenr: 073-2742910
  • SSR Akademikerförbundet - Boman Mari-Ann , Telenr: 0660-89733

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-17


Visa annons som pdf