Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Psykiatrisjuksköterska NPF-mottagning Sundsvall Länsverksamhet Psykiatr

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-08-02 .

Arbetsuppgifter

NPF-mottagningen är Psykiatriska Länsklinikens specialistteam för utredning och behandling av vuxna med neuropsykiatriska funktionshinder (ADHD, ADD, Autismspektrumstörning och Tourettes syndrom.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och intresse för att arbeta i ett muliprofessionellt team. Dina arbetsuppgifter består främst av läkemedelskontroller, information om läkemedel, ta emot/bevaka receptförnyelser, bevaka följsamhet till behandling, telefonrådgivning, kris- och stödsamtal. Du som arbetar här har regelbunden kvalificerad handledning, löpande internutbildning och extern utbildning efter behov.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri. Erfarenhet av arbete med NPF:s patientgrupp är meriterande.

Vi söker dig som är initiativtagande och resultatinriktad. Du tar ansvar för din uppgifter, strukturerar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är god och du tycker om att arbeta teambaserat. I stressade situationer är du lugn, stabil och kontrollerad.

Upplysning

  • Enhetschef - Nordström Theresa , Telenr: 073-2753358
  • Vårdförbundet - Ström Leila , Telenr: +4660180766

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-31


Visa annons som pdf