Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Psykolog Psykiatriska mottagningen i Kramfors

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-11-01 .

Arbetsuppgifter

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Kramfors ansvarar för bedömning och behandling av vuxna patienter över 18 år med specialistpsykiatrisk problematik.
På mottagningen finns förutom 2 psykologer även psykiatriker, kuratorer, skötare, sjuksköterskor, administratörer och ett psykiatriskt akutteam.

Vi är en liten mottagning med samarbetsinriktad och erfaren personal med hög kompetens där vi gärna och ofta använder varandra internkonsultativt. Ett ständigt utvecklingsarbete pågår och vi tar till oss ny forskning och fokuserar på effektivare behandlingar. Vi har mycket internt samarbete kring patienterna, vilket medför att det är smidigt och lätt att skräddarsy individanpassade behandlingsinterventioner anpassade till patientens rehabilitering. Som exempel arbetar vi processinriktat med affektregleringsproblematik och neuropsykiatri. I det ingår gruppbehandlingar med fokus på affektreglering och det finns även ett DBT-team på mottagningen.

Arbetsuppgifterna består framför allt av utredningsarbete men även bedömnings- och behandlingsarbete. Du bistår med din specifika psykologiska kompetens vid behandlingskonferenser och i processarbetet

Kvalifikationer

Vi söker dig som är psykolog, vill arbeta med vuxenpsykiatri och som gärna har erfarenhet av kliniskt arbete med målgruppen. Vi ser helst att du har erfarenhet och intresse av utredningsarbete.

Vi sätter stor vikt vid den personliga lämpligheten och söker dig som har ett genuint intresse av människor. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Arbetet utgår från teamet, men ställer också höga krav på att jobba självständigt och att du har förmågan att lägga upp och genomföra arbetet på egen hand.

Upplysning

  • Enhetschef - Tågestad Jens , Telenr: +4661286116
  • Sveriges psykologförbund - Pettersson Leif , Telenr: +4662019553

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-31


Visa annons som pdf