Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Hörselvården är en länsövergripande verksamhet och består av fyra Hörcentraler, Hörselhabilitering och hörselrehabilitering, Teknisk Hörselvård och Tolk-och taltjänst.

Region Västernorrland söker

Audionom till Hörcentralen Härnösand

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-09-10 .

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på Höga Kusten och Västernorrland? Vi söker nu en audionom till Hörcentralen i Härnösand.

Du är välkommen på studiebesök - vi bjuder på resan! Vi visar runt i våra lokaler, berättar om vårt arbetssätt, visar våra mätutrustningar och svarar på dina frågor.

Vi ingår i Hörselvården och har nära samverkan med de andra enheterna-Hörselhabilitering och Hörselrehabilitering och tekniska Hörselvården. Vi har en egen öronläkare och har ett bra samarbete med länets ÖNH-mottagningar.

Arbetet hos oss är mycket varierat, vi arbetar med alla åldrar och varje audionom tar emot såväl nya patienter som återbesök.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hörselrehabilitering/habilitering genom att utföra diagnostisering av hörsel, anpassning och förskrivning av hörapparater och övriga hörhjälpmedel samt rådgivning och stöd i samarbete med Hörselvårdens övriga kompetenser. För att du som nyanställd audionom hos oss ska känna dig välkommen och trygg samt få de bästa förutsättningar för ditt nya arbete erbjuder vi ett individuellt anpassat introduktionsprogram.


Kvalifikationer

Vi ser att du är legitimerad audionom. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling och att forska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta gärna Annica Prenner eller Gunilla Berglund för att få veta mer om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Berglund Gunilla , Telenr: 073-2747354
  • Audionom - Prenner Annica , Telenr: +4660182073

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-31


Visa annons som pdf