Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Medicinavdelning 1 i Örnsköldsvik ingår i Länsverksamhet Kardiologi.

Vi söker nu undersköterska för ett vikariat till och med 2019-01-13.

Region Västernorrland söker

Undersköterska Medicinavdelning 1, Örnsköldsvik

Anställning Vikariatsanställning från och med 2018-09-10 till och med 2019-01-13 .

Arbetsuppgifter

Hos oss är du en del av ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som tillsammans ansvarar för en grupp akut sjuka patienter. I dina arbetsuppgifter ingår att tillgodose patienternas omvårdnadsbehov samt mobiliseringsbehov. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår blodprovstagning, EKG tagning, på- och avkoppling av övervakningsekg, övervakning av blodtryck, puls samt saturation. Skötsel och kontroll av att material samt utrustning på avdelningen är välfungerande tillhör även det dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete inom kardiologisk vård eller akutsjukvård alternativt fördjupning inom akutsjukvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Löjdström Maria , Telenr: 073-275 33 71
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Tony , Telenr: +4666089526

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-19


Visa annons som pdf