Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker en Medicinsk sekreterare till Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering på Sundsvalls sjukhus. Inom länsverksamheten finns åtta medicinska sekreterare och en administratör anställda.

Region Västernorrland söker

Medicinsk sekreterare LV geriatrik, neurologi och rehabilitering, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-11-01 .

Arbetsuppgifter

Som sekreterare hos oss arbetar du med diktatskrivning i Systeam Cross, pappershantering och service i funktionsbrevlådan.

Du kommer att ha din arbetsplats tillsammans med de flesta av de andra sekreterarna - ett trevligt gäng som välkomnar en ny kollega!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Back Blomkvist Kerstin , Telenr: +46732707906
  • Vision - Byström Ylva , Telenr: +4661184332

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-29


Visa annons som pdf