Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

I Kramfors kommun finns tre hälsocentraler som drivs av Region Västernorrland. Det är hälsocentralerna Kramfors, Nyland och Höga Kusten. Hälsocentralen Nyland ligger ca 2 mil från Kramfors centrum och vi som abetar här är läkare, läkarsekreterare, kanslist, distriktssköterskor, undersköterska, sjukgymnaster, arbetsterapeut, psykolog och kurator. Vi har verksamhet som täcker alla åldrar.

Hälsocentralen är belägen med en fantastisk utsikt över Ångermanälven och huset inrymmer även ett Apotek och kommunens hemtjänstpersonal.

Region Västernorrland söker

Fysioterapeut till Hälsocentralen Nyland

Anställning Allmän visstidsanst från och med 2019-01-02 till och med 2019-08-31 .

Arbetsuppgifter

Maria och Adriane vill ha förstärkning av en kollega i höst!
Arbetet består av att som primärinstans bedöma och behandla patienter främst med besvär från rörelse-/stödjeapparaten, men även förebyggande folkhälsoarbete. Att leda träningsgrupper och annan patientgruppsverksamhet enl. intresse/specialkompetens ingår också i uppgifterna. I tjänsten ingår även uppdrag som rehabkoordinator till viss del.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. För att trivas hos oss ser vi att Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande liksom kunskap om vår datajournal NCS Cross. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är en visstidsanställning t.o.m 190131. Sysselsättningsgraden är 100% men kan diskuteras.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar löpande urval och intervjuer.

-----------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Norlander Malin , Telenr: 070-3682625
  • Fysioterapeuterna - Haraldsson Elisabeth , Telenr: 060-181543

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-09-26


Visa annons som pdf