Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu 2 stycken undersköterskor till operationsavdelningen i Sundsvall för ett års vikariat vardera, tillträde enligt överenskommelse.

Region Västernorrland söker

Undersköterskor till operationsavdelningen Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2018-10-01 till och med 2019-09-30 .

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska på centraloperation innebär idag rotationstjänstgöring på de fem olika specialiteterna samt på anestesin. Arbetet som undersköterska på operation innebär att man är med på operationerna och hjälper operationssköterskan med att ta fram instrument, hjälpa till med uppläggning av patienten osv . Man får också hjälpa anestesisjuksköterskan med att spruta läkemedel samt plocka fram till olika typer av anestesier. Arbetet innefattar även handhavande av medicinsk-teknisk utrustning. Det är ett mycket varierande arbete och man måste vara beredd på att snabbt kunna byta arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är fördjupning inom sjukvård och erfarenhet från operationssjukvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Lager-Sirviö Mirjam , Telenr: +4660145180
  • Kommunal Västernorrland - Billander Britt , Telenr: 060-145100
  • Bit.programledare - Nilsson Susanne , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-08-28


Visa annons som pdf