Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Kvissleby. Kliniken är belägen ca 1 mil söder om Sundsvall med ca 20 medarbetare. Vi har ett gott samarbete inom vårt verksamhetsområde.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till folktandvården i Kvissleby

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2018-10-01 .

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanliga tandsköterskeuppgifter och vi jobbar också med teamtandvård. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete och tillhöra en positiv arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysning

  • Enhetschef - Norberg Ingalill , Telenr: 073-275 33 63
  • Vision - Arvidson Anna , Telenr: 070-393 17 22

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2018-09-02


Visa annons som pdf