Landstingets logo

Vill du som sjuksköterska få möjlighet att arbeta med olika medicinska specialiteter? Trivs du med varierande, utvecklande och intressanta arbetsuppgifter med ett nära samarbete med dina nya kollegor?

Vi söker nu sjuksköterskor som vill vara en del utav vårt team!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 24 på Medicinkliniken har 16 vårdplatser och inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor till Medicinavdelning 24, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du mycket varierande, utvecklande och intressanta arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteterna som är representerade på avdelningen. För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet. På avdelningen är det ett trevligt arbetsklimat, gott samarbete och nära till skratt. I arbetsgruppen har vi en sammansättning av både nya och erfarna sjuksköterskor.

När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning. Hos oss finns även goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och använder oss av kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Vi har önskeschema med poängmodell och arbetar 2 av 5 helger.

Kvalifikationer

Vem är du?
Du som söker är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.

Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du kan behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på sätt saker. Det är viktigt för oss att du har god samarbetsförmåga med andra kollegor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Patienterna är i fokus och det är väldigt viktigt att du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger för att leverera lösningar.

Vi ser framemot att träffa dig!

Upplysning

  • Enhetschef - Nyström Sara , Telenr: +4660183803
  • Vårdförbundet - Byström Kenneth , Telenr: 070-3268031

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-15


Visa annons som pdf