Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Bjästa är belägen 22 km söder om Örnsköldsvik. Vi är en välbemannad och välfungerande hälsocentral med ca 5600 listade patienter. Hos oss finns familjeläkare, utbildningsläkare som AT och ST, distriktssjuksköterskor med olika specialistkompetenser, undersköterskor, kurator, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och sjukskrivningskoordinator. Det finns många års erfarenhet inom personalen och vi har ett gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi gör vårt bästa för våra patienter genom att erbjuda ett gott bemötande och professionellt omhändertagande. Vår verksamhet täcker alla åldrar från BVC till SÄBO. Vi är stolta över vår hälsocentral, vårt öppna klimat, flexibla arbetssätt och höga ambitioner

Region Västernorrland söker

Specialist i allmänmedicin till Hälsocentralen Bjästa

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-20 .

Arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en specialist i allmänmedicin till vår hälsocentral. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Som läkare hos oss strävar vi till kontinuitet mellan patienter och läkare. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Viss jourtjänstgöring ingår, ca en till två gång / månad. Handledning av studenter, AT och ST- läkare är ett viktigt och naturligt islag i uppdraget. Förutom mottagningsarbetet så erbjuds också ansvar för något av våra äldreboenden och /eller Bvc, allt utifrån intresse och erfarenhet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda språkkunskaper i svenska språket.

För att trivas hos oss ser vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt m.m. Du förväntas och förstår vikten av att hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Vi ser också att du är flexibel, dvs du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du på ett effektivt sätt kan lösa dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Givetvis kommer vi ge dig fortlöpande stöttning och utbildning. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!Upplysning

  • Hälsocentralschef - Ehlin Katarina , Telenr: 070-5659701
  • Ångermanlands Läkarförening - Koro Andreas , Telenr: 070-267 88 72

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-30


Visa annons som pdf