Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Dietist till kirurgmottagningen i Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-09-01 .

Arbetsuppgifter

Som dietist hos oss kommer du att ansvara för nutritionsbehandling av patienter vid kirurgkliniken, inklusive urolog- och Öron-, Näsa-, Halskliniken. Tillsammans med övrig vårdpersonal ska du bedöma nutritionsstatus, utreda samt behandla. Du initierar och utvärderar nutritionsbehandling. Utbildning av både personal och patienter ingår i arbetet. På Sundsvalls sjukhus finns 9 dietister.

Våra patienters behov av rätt nutrition är en central del av verksamheten. Du blir en viktig pusselbit i vårt multidisciplinära team. Vill du bli en av oss?

Här hos oss erbjuds du:
- nära och positivt samarbete med kompetenta kollegor
- självständigt och varierat arbete
- goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som dietist samt om du har undervisat. Som person är du kommunikativ såväl i tal och skrift samt har en god samarbetsförmåga.

Tjänsten är en vikariatsanställning på ett år, tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Almroth Marie , Telenr: +4660145057
  • Dietist - Persson Karola , Telenr: +4660182991

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-31


Visa annons som pdf