Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid Laro-mottagningen, som är en länsövergripande mottagning inom Psykiatriska länsverksamheten, arbetar man med utredning, bedömning och substitutionsbehandling för personer med diagnosen opioidberoende. Utöver mottagningsverksamhet integreras slutenvårdsplatser för abstinensbehandling och insättning av substitutionsläkemedel vid någon av de befintliga vårdavdelningarna i Sundsvall. Den initiala omfattningen av verksamhetens uppdrag kan över tid komma att vidgas.

Arbetsgruppen består av olika yrkesgrupper såsom sjuksköterska, kurator, behandlingsassistent, sekreterare och psykiatriker. Dina kollegor är till viss del lokaliserade på olika orter i länet.

Vi söker nu sjuksköterskor till vår verksamhet.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till LARO-mottagningen

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-16 .

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska i LARO-verksamhet innebär sedvanligt mottagningsarbete med medicindelning samt psykiatriskt behandlingsarbete. Mottagningen arbetar utifrån evidensbaserade metoder och gällande föreskrifter för LARO. Samverkan sker med socialtjänst samt interna- och externa vårdgrannar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och som är särskilt intresserad av missbruks- och beroendevård. Meriterande för tjänsten är om du har specialistutbildning i psykiatri, grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1), utbildning i beroendelära, MI och återfallsprevention.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är öppen och social med förmåga att hantera människor i svåra situationer. IT-kunskap är viktigt då verksamheten är datoriserad avseende kommunikation, journal- och läkemedelshantering.

Ytterligare egenskaper som vi värdesätter hos dig är att du är trygg och stabil, kan samarbeta bra med andra kollegor och lyssnar, kommunicerar och relaterar till dom på ett lyhört sätt. Vidare är du positiv och följer verksamhetens fattade beslut och riktlinjer, du har lätt för att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramar.

Låter detta som en tjänst för dig?

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Vikström Marika , Telenr: +4660135227
  • Vårdförbundet - Hallberg) (Anne-Sofie , Telenr: +4660181870
  • Enhetschef - Almroth Tomas , Telenr: +46060182206

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-01


Visa annons som pdf