Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Kirurgimottagningen i Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-09-01 till och med 2020-09-01 .

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska vid specialistmottagningen är ett varierande och ansvarsfullt uppdrag eftersom man ansvarar för patientens handläggning / utredning och vägleder hen genom vårdprocessen. Man assisterar eller arbetar självständigt vid avancerad undersökning och behandlingar. Instrumenthantering och arbete med medicinteknisk apparatur är en lika naturlig del av ditt arbete som rådgivning och specialkunskap inom ditt kommande arbete.

Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och kommer att bli fördjupad inom något ansvarsområde. Hos oss på mottagningen arbetar du både i team och självständigt. Tillsammans med dina arbetskollegor fördelar ni arbetet i teamet och verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgi och mottagningsarbete och är van att arbeta i SYSteam Cross. Eftersom du är en del av ett team kring patienten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift.

Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för att du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har en förmåga att planera och prioritera ditt arbete effektivt samt kan hantera många saker samtidigt. Vidare har du en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Vårdförbundet - Gren Jessica , Telenr: +4660183834
  • Enhetschef - Almroth Marie , Telenr: +4660145057

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-31


Visa annons som pdf