Landstingets logo

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med en spännande vintersportstad med många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv.

Region Västernorrland söker

Tandläkare till Folktandvården Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-07-22 .

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

På vår trivsamma klinik i Sollefteå med tio behandlingsrum är vi ett tjugotal anställda. Vi kan erbjuda varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling.
Vi bedriver modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på Frisktandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. Som ny medarbetare hos oss får du ett bra stöd och handledning i ett positivt arbetsklimat. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, som är nöjd med ditt yrkesval och vill arbeta med både barn och vuxentandvård. Du håller hög odontologiskkvalité på ditt arbete. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om har genomgått teamledarutbildning eller har erfarenhet av teamtandvård. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden.

Som person är du lugn, stabil och har ett gott bemötande. Du är lösningsorienterad, delar gärna med dig av din kunskap och tycker om att samarbeta. Det är viktigt för dig att vara engagerad och bidra till klinikens utveckling. Självklart är du positivt inställd till teamtandvård. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet i behandling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Rörstrand Annika , Telenr: 070-190 81 87
  • SACO - Gabrielsson Roger , Telenr: 070-658 71 58

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-04


Visa annons som pdf