Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

SSIH är en alternativ vårdform för patienter som annars skulle behöva sjukhusvård. Genom tillgänglighet och kontinuitet arbetar vi för att skapa trygghet så att vården hemma skall fungera bra. SSIH Vuxna är en länsövergripande organisation som består av två läkare och 14 distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor och sjuksköterskor fördelade på länets kommuner. Vi som arbetar är stationerade på Närvården Härnösand, sjukhusen i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik samt ett kontor i Ånge.

Region Västernorrland söker

Distrikts-/Sjuksköterska till SSIH vuxna Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-08-05 .

Arbetsuppgifter

Genom samordning av vårdinsatser tillsammans med andra vårdgivare ökar tillgänglighet och kontinuitet vilket ger ökad trygghet så att vården hemma fungerar bra. Vårdinsatserna går ut på att hjälpa till när svåra symtom uppkommer i palliativ vård samt där behov av specialiserad sjukvård i hemmet finns, såsom olika behandlingar exempelvis blodtransfusion.

Vi samarbetar med kommunens hemsjukvård efter behov och fördelar arbetet genom upprättande av en Samordnad Individuell Plan (SIP). Vi har också konsultfunktion gentemot andra yrkeskategorier i vården såsom läkare och sjuksköterskor i primärvården, slutenvården, distriktssköterskor i hemsjukvården, hemtjänst, dietist, kurator, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Kvalifikationer

Nu söker vi på SSHI vuxna en distriktssköterska/specialistsjuksköterska inom palliativ vård med erfarenhet från hemsjukvård/primärvård med placering i Sundsvall. Arbetet bygger på samverkan med andra vårdgivare och innefattar till huvudsaklig del specialiserad palliativ vård.

Vi söker dig som är gediget intresserad av palliativ vård, är kompetent och trygg i din yrkesroll. Du bör vara engagerad och positiv till nya utmaningar. Du bör även ha ett intresse av att handleda och undervisa samt ha god förmåga att samarbeta/samverka.

Körkort erfordras.

Välkommen att söka en intressant och utvecklande tjänst.

Upplysning

  • Enhetschef - Eurenius Margareta , Telenr: +4661184265
  • Vårdförbundet - Nordlund Birger , Telenr: +46702114315

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-22


Visa annons som pdf