Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Bjästa är belägen 22 km söder om Örnsköldsvik. Vi är en välbemannad och välfungerande hälsocentral med ca 5500 listade patienter. Hos oss finns familjeläkare, utbildningsläkare som AT och ST, distriktssjuksköterskor med olika specialistkompetenser, undersköterskor, kurator, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och sjukskrivningskoordinator.
Det finns många års erfarenhet inom personalen och vi har ett gått samarbete mellan yrkesgrupperna och gör vårt bästa för våra patienter genom att erbjuda ett gott bemötande och professionellt omhändertagande. Vår verksamhet täcker alla åldrar från BVC till SÄBO.

Vi är stolta över vår hälsocentral, vårt öppna klimat, flexibla arbetssätt och höga ambitioner.

Region Västernorrland söker

Medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Bjästa

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-09-02 till och med 2020-08-31 .

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare arbetar du i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och andra kollegor.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär journaldokumentation efter diktat, diagnosregistrering, remisshantering, posthantering, IT-stöd, receptionsarbete och telefoni av administrativ karaktär.
Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, det är därför viktigt att du är duktig på att kommunicera och samarbeta.
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Har du tidigare erfarenhet av datajournal NCS Cross samt Officepaketet är det meriterande. De personliga egenskaper som kommer att värdesättas är noggrannhet, ansvarstagande, gott bemötande och ett positivt synsätt. Vi värdesätter framför allt att du har en stor drivkraft och vilja att utvecklas. Din framåtanda och intresse för utveckling och lärande är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.
Du bör ha god samarbetsförmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Ehlin Katarina , Telenr: 070-5659701
  • Vision - Kallin Ann-Charlotte , Telenr: +4666057551

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-31


Visa annons som pdf