Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Aspirantprogrammet ger dig som är intresserad av att vidareutbilda dig möjlighet att testa på intensivvård.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor till aspirantprogram IVA Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-09-16 till och med 2020-01-19 .

Arbetsuppgifter

Detta är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du får internutbildning hos oss och successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allteftersom kunskapsnivån ökar. Inom IVA vårdas patienter med svikt av vitala funktioner. Vårt arbete är väldigt varierande och vi arbetar i team kring den svårt sjuka patienten. Vi får ständigt utvecklas och ta del av nya kunskaper inom akutsjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är nyfiken på intensivvård. Vi ser gärna att du har ett flexibelt förhållningssätt, en positiv attityd och en förmåga att arbeta självständigt. Vi förväntar oss även att du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten avser perioden från slutet av september/början av oktober 2019 till mitten av januari 2020.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Boson Maria , Telenr: +4660182074
  • Enhetschef - Åsén Mikael , Telenr: +4660181176
  • Vårdförbundet - Söderlund Marie , Telenr: 060-181114
  • Vårdförbundet - Uppström Erik , Telenr: 060-181114

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-11


Visa annons som pdf