Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Infektionskliniken ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion och ansvarar för hela Västernorrlands län. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål. Antalet läkarbesök till kliniken uppgår till cirka 6.800 patienter per år.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska infektion avd 1 Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-07-14 .

Arbetsuppgifter

Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det dig vi söker! Vi söker nu en sjuksköterska för nattjänstgöring. Arbetsuppgifter innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, viss omvårdnad samt medicinsk behandling. Dessutom intag från akuten dygnet runt vid behov. Du kommer arbeta i team tillsammans med en annan sjuksköterska samt en undersköterska på natten. Jourläkare finns.

För närvarande nattjänstgöring, men det kan komma att ändras. Tjänstgöring nattetid innebär en arbetstidsförkortning så din arbetstid blir 34.2 tim /vecka. Möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Nyberg Marita , Telenr: +4660181663
  • Vårdförbundet - Marcjan Björner Cecilia , Telenr: +4660181350

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-31


Visa annons som pdf