Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Lungkliniken tillhör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion där vårt uppdrag är att utföra alla vanliga lungmedicinska procedurer. Här finns en avdelning bestående av 14 vårdplatser samt en mottagning med stor verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska Lungavdelningen 23A Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-05-29 .

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska för nattjänstgöring. På Lungavdelningen vårdar vi personer med olika lungsjukdomar, exempelvis astma, lungfibros, KOL, och lungcancer. Vi handhar andningsmaskiner, trackar och olika lungdränage. Vi kontrollerar blodgaser och ger syrgasbehandling. Arbetsuppgifterna är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för vård och behandling av personer med olika lungsjukdomar. Bemanningen på natten är två sjukköterskor och en undersköterska.

För närvarande nattjänstgöring, men det kan komma att ändras. Tjänstgöring nattetid innebär en arbetstidsförkortning så din arbetstid blir 34.2 tim /vecka. Möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Här är du en i det multiprofessionella teamet. .

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Vestlund Jessica , Telenr: 070-2412686
  • Vårdförbundet - Boija Lena , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-31


Visa annons som pdf