Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Kramfors ligger i natursköna Höga Kusten, där du har nära till hav och en idyllisk skärgård. I Kramfors finner du flera möjligheter till friluftsliv i en härlig natur. Då Botniabanan går igenom Kramfors, samt att Höga Kustens flygplats finns i nära anslutning, har du även goda tåg- och flygförbindelser.

Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Härnösand, Höga Kusten och Sollefteå. Vi är 12 medarbetare på kliniken fördelat på 3 tandläkare, 2 tandhygienister, 5 tandsköterskor och 2 administratörer.

Vi söker nu en tandhygienist till vår klinik.

Region Västernorrland söker

Tandhygienist till Folktandvården Kramfors

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är eller vill utvecklas till en tandhygienist med bred kompetens. Du kommer att få arbeta med både barn- och vuxentandvård, uppsökande verksamhet och arbeta i pass i samarbete med tandläkare och tandsköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men om du är nyutexaminerad finns det bra stöd hos erfarna kollegor.

Som person ser vi att du är trygg, stabil och kontrollerad i stressiga situationer för att kunna fokusera på rätt saker. Du är van att samarbeta med andra och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella problem på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt att du har ett gott bemötande samt har ett stort intresse av att vilja hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Låter detta som en intressant tjänst för dig?

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Fahlen Anita , Telenr: +4661286179
  • SRAT - Magnusson Viveca , Telenr: 060-184890

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-18


Visa annons som pdf