Landstingets logo

Är du utbildad sjuksköterska med intresse för psykiatri?
Tag då chansen att bli en viktig kugge i ett sammansvetsat team på Affektiva mottagningen i Sundsvall.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska Affektiv mottagning B Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Affektiv mottagning B är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som utreder, behandlar och bedömer patienter som lider av något affektivt tillstånd, depression av svårare karaktär och patienter med bipolär sjukdom. Inom vår mottagning finns ett äldreteam, ett team för patienter med depressionstillstånd samt ett team för patienter med bipolär sjukdom. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av läkemedelsbehandling, psykoedukativa insatser samt samtalskontakter både individuellt och i grupp.

Vi söker dig som ska vara en viktig kugge i något av våra team. Arbetet som sjuksköterska på vår mottagning innebär, att i den organisation som finns, hitta en plats att bidra och vara med att utveckla arbetet för affektiva sjukdomar. Vi arbetar i team som består av sjuksköterskor, läkare, psykologer, kuratorer, behandlingsassistenter och medicinska sekreterare. Vårt mål är att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. De som arbetar här har regelbunden kvalificerad handledning, löpande internutbildningar och externa utbildningar efter behov.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Är du specialistutbildad inom psykiatrisk vård eller har grundläggande psykoterapiutbildning (steg1), är detta meritrande för denna tjänst. Meriterande är även arbetslivserfarenhet av psykiatrisk vård/behandling.

Vi söker dig som är en lugn och stabil person med god samarbetsförmåga. Du har en positiv attityd i ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut, mål och riktlinjer. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Goda språkkunskaper i svenska är ett krav för denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Edblom Anna , Telenr: +4660181995
  • Enhetschef - Vikström Marika , Telenr: +4660135227
  • Vårdförbundet - Grundberg Elin , Telenr: +4660181923

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-18


Visa annons som pdf