Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet medicin Västernorrland är en Akademisk sjukvårdsenhet där det både bedrivs forskning och utbildning. Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik är en av de länsverksamheter som tillhör Medicin. På denna avdelning jobbar vi främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi.

Vi söker nu 1 undersköterska för vikariatsanställning under ett år för tjänstgöring i akutpool på Örnsköldsvikssjukhus. Placering av hemavdelning är Medicin avd 2. Tjänsten är roterande skift dag/kväll.

Region Västernorrland söker

Undersköterska Akutpool Medicin Avd 2 Örnsköldsvik

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-08-19 till och med 2020-08-18 .

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. Vi arbetar i tre olika arbetslag med maximalt ansvarar för sex patienters omvårdnad, läkemedelshantering och genomförande av beslutad behandling.

Undersköterskor i akutpool har som uppgift att tillgodose medicinavdelningarnas akuta behov av undersköterskor. Arbetet är flexibelt och omväxlande då det innebär att arbeta på olika avdelningar på sjukhuset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Du bör ha bred generell kunskap i omvårdnad. Önskvärt är att du har minst två års erfarenhet inom sjukhusvård. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom njur och hematologi är det meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt. Du har ett strukturerat arbetssätt och har lätt att samarbeta och att anpassa dig till nya situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande med en bred sjukvårdserfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Axelsson) (Ida , Telenr: 076-1372246
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Tony , Telenr: +4666089526

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-31


Visa annons som pdf