Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regionägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.


Region Västernorrland söker

Psykolog till primärvården, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Psykolog till Primärvården i Örnsköldsvik.
Som psykolog hos oss ingår du i vårt psykosociala team kring patienten och jobbar nära dina kollegor. Du kommer att arbeta för samtliga 6 Hälsocentraler i Örnsköldsvik. Våra psykologer sitter tillsammans på HC Ankaret där de har sina mottagningsbesök, regelbundna teammöten med övriga hälsocentraler.

Genom egen mottagning, systematiskt förbättringsarbete, intern fortbildning och konsultation blir Du som psykolog ett viktigt tillskott i vårt arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad psykolog med fokus på evidensbaserad psykologisk behandling av psykisk ohälsa. Vi ser gärna att du har intresse att bedriva psykologisk gruppbehandling. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande.

B-körkort krävs då det kan förekomma resor i arbetet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Bylund Helen , Telenr: +46705726375
  • Sveriges psykologförbund - Pettersson Leif , Telenr: +4662019553

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-04


Visa annons som pdf