Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kvalitet- och patientsäkerhetsavdelningen arbetar länsövergripande och ingår i regiondirektörens stab.

Verksamheten för Kvalitets- och patientsäkerhet har tre huvudsakliga uppdrag:
- vara ett stöd till verksamheterna
- vara sakkunnig till regiondirektören och ge stöd till den politiska förtroendemannaorganisationen
- ha en specialistfunktion gentemot medborgare och myndigheter

Verksamheten har medarbetare med flera olika arbetsuppgifter och kompetenser som samverkar med varandra, chefläkare, vårdutvecklare, hygienläkare, hygiensjuksköterskor och medicinsk redaktör. I verksamheten ingår också Läkemedelsenheten och Försäkringsmedicin.

Region Västernorrland söker

Vårdutvecklare till Kvalitet- och patientsäkerhet

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Region Västernorrland söker vårdutvecklare till Kvalitet- och patientsäkerhet. Det är ett roligt, utvecklande och spännande arbete med många kompetenta och aktiva medarbetare. Vill du vara med och vidareutveckla kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Region Västernorrland? Då är detta en möjlighet för dig! Vi erbjuder självklart kompetensutveckling och introduktion. Placeringsort är Örnsköldsvik och vårt uppdrag omfattar hela länet så arbetet innebär resor.

Som vårdutvecklare arbetar du med olika insatser som ska stödja verksamheternas kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Uppdraget innebär att du självständigt och tillsammans med verksamheterna kartlägger, följer upp och analyserar olika förbättringsarbeten. Huvuduppgifterna är händelse- och riskanalyser. Vi arbetar även med strukturerad markörbaserad journalgranskning och patientsäkerhetsdialoger. Arbetsuppgifterna utgår från beslutade målsättningarna för patientsäkerhetsarbetet inom Region Västernorrland och nationella uppdrag för förbättrad kvalitet och patientsäkerhet. I tjänsten ingår även omvärldsbevakning inom patientsäkerhetsområdet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård och gärna från kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det är viktigt att du är:
- resultatorienterad
- självständig och initiativrik
- utvecklingsorienterad
- strukturerad
- analytisk
- samt har en god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga i tal och skrift

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Verksamhetschef - Wallinder Monasofi , Telenr: +4661184265
  • Vårdförbundet - Pulsford Victoria , Telenr: +4666089505

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-25


Visa annons som pdf