Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Arbetsterapeut till Psykiatrisk mottagning, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Vuxenpsykiatriska verksamheten i Örnsköldsvik består av en mottagning och en slutenvårdsavdelning. Psykiatriska mottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen är centralt belägen i Örnsköldsvik. På vår mottagning arbetar ett 30-tal behandlare av olika professioner och vi bedriver teampsykiatri. Du kommer få möjlighet att träffa patienter med ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud.

Idag arbetar en arbetsterapeut vid vår mottagning och vi söker nu ytterligare en arbetsterapeut. Som arbetsterapeut arbetar du i teamarbete tillsammans med andra professioner. Du jobbar med utredning och behandling av aktivitetshinder och dess konsekvenser hos personer med varierande psykiatrisk problematik. Du bidrar aktivt med ett aktivitetsperspektiv i det team som du som arbetsterapeut är involverad i. Du arbetar självständigt och teambaserat med behandling enskilt och i grupp. I arbetsuppgifterna ingår bland annat funktionsbedömningar, aktivitetsbedömningar, hjälpmedelsförskrivningar, hjälpmedelsutprovning och rehabilitering. Att följa med patienter till annan vårdinrättning som transportstöd förekommer.
Du kommer att erbjudas goda möjligheter till handledning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut. Meriterande för denna tjänst är kunskaper om AMPS, PRPP eller liknande utredningsmetoder. Har du erfarenhet inom psykiatri ses det som en merit.

Som person är du trygg och stabil, samtidigt som du har en hög empatisk förmåga. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och arbetar bra med andra kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Goda språkkunskaper inom svenska är ett krav för denna tjänst. Behärskar du det engelska språket är detta meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Englund Amanda , Telenr: 073-2742319
  • Sveriges Arbetsterapeuter - Rapo Emil , Telenr: 070-3282348

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-18


Visa annons som pdf