Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Vi är ett glatt gäng på 20 personer som är fördelade på två enheter, Hälsocentralen Ramsele och Junsele. Våra hälsocentraler ligger i ett område där du har tillgång till ett aktivt friluftsliv såsom fina skoterleder, utförsåkning/ längdskidåkning, vandringsleder och mycket mera i en underbar natur.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till vår verksamhet!

Region Västernorrland söker

Fysioterapeut till Hälsocentralerna Ramsele/Junsele

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande arbete som fysioterapeut där dina arbetsuppgifter består av att som primärinstans bedöma och behandla patienter främst med besvär från rörelse-/stödjeapparaten men även förebyggande folkhälsoarbete.

Vår hälsocentral är en del av regionens digitaliseringsprojekt Digga. Digga Hälsocentralen arbetar med specifika digitala projektpiloter som ska införa digital teknik i hälsocentralernas arbetssätt. Projektet kommer att använda befintlig digital teknik samt test och utveckling av ny teknik.

Syftet med projektet är att underlätta för människor att uppnå en god och jämlik hälsa och välfärd samt utveckla och stärka egna resurser för ökad självständighet och delaktighet i samhällslivet. Projektet Digga Hälsocentral är ett samarbete mellan Region Västernorrland, Mittuniversitetet och Premicare. Projektet är delfinansierat av tillväxtverket och löper över tre år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande liksom kunskap om vår datajournal NCS Cross. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Resor i tjänsten förekommer då vi samverkar med Hälsocentralen Sollefteå som ligger inom vårt verksamhetsområde. Om önskemål finns hos dig finns möjlighet att utgå från Sollefteå hälsocentral men arbetsuppgifter inom hela verksamhetsområdet ingår.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

-----------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Tf. hälsocentralschef - Lundholm Christina , Telenr: 073-2707577
  • Fysioterapeuterna - Haraldsson Elisabeth , Telenr: 060-181543

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-15


Visa annons som pdf