Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Är du nyfiken på Höga Kusten och Västernorrland? Nu har du chansen att bo och arbeta här!

Vi söker en audionom till vår Hörcentral i Sundsvall som ligger i storslagen natur med gott friluftsliv och närhet till Höga kusten.

Region Västernorrland söker

Audionom till Hörcentralen i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-01 .

Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är mycket varierat. Vi arbetar både med diagnostik, i tätt samarbete med öronmottagningen samt med hörselrehabilitering. Vi har även audionomkollegor på ytterligare tre Hörcentraler i Regionen. Vi ingår i Hörselvården och har nära samverkan med de andra enheterna - Hörselhabilitering och Hörselrehabilitering och Teknisk Hörselvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad audionom. Kommer du och arbetar hos oss erbjuder vi en anpassad introduktion såväl till dig som nyutexaminerad samt till dig med yrkeserfarenhet. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning och förstås möjligheter till friskvård och andra personalförmåner.

Du är välkommen på studiebesök - vi bjuder dig på resan!
Vi visar dig runt i våra lokaler, berättar om vårt arbetssätt, visar våra mätutrustningar och svarar så klart på dina frågor.

Kontakta gärna Annica eller Gunilla för att få veta mer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Berglund Gunilla , Telenr: 073-2747354
  • Audionom - Prenner Annica , Telenr: 060-18 20 73

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-21


Visa annons som pdf