Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushållar med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Sollefteå ortopedi är en del av Länsverksamhet ortopedi inom region Västernorrland. Den främsta inriktningen är planerad ortopedisk kirurgi med artroplastiker men vi har också planerad poliklinisk frakturkirurgi. Det finns en vårdavdelning som är öppen fem dagar i veckan för de planerade fallen samt en mottagning.

Sollefteå har det lilla sjukhusets fördelar med korta beslutsvägar och god gemenskap över klinikgränserna.

Region Västernorrland söker

ST-läkare i ortopedi, Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-01 .

Arbetsuppgifter

Vi söker två ST-läkare i ortopedi.

ST-tjänsten i ortopedi i Sollefteå följer målbeskrivningen för ST. Vi erbjuder ett varierat arbete. Det finns goda möjligheter till forskning för dig som är intresserad då vi har en professor i ortopedi vid länsverksamheten. Vi har månatligen länsgemensamma träffar med fortbildning för regionens ortopeder. Dessutom har vi länsgemensamma utbildningsdagar för ST-läkare inom ortopedi.

Då vi inte har jourverksamhet i Sollefteå innebär det att du kommer arbeta perioder i Sundsvall med akut ortopedi inklusive trauma, jourer och randning inom bl a rygg-, hand- och fotkirurgi.

Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och intresse för ortopedi.

Tillsammans arbetar vi för att skapa det största värdet för våra patienter. Välkommen med din ansökan. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team inom ortopedin.

Upplysning

  • Verksamhetschef - Nilsson Johan , Telenr: +4660181791
  • Sveriges Läkarförbund - Wallvik Jonas , Telenr: +4660181714

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-14


Visa annons som pdf