Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelning 15 är en kirurgisk vårdavdelning innefattande olika sektioner inom områden såsom gastrointestinal kirurgi, kärlkirurgi, urologi och öron-näsa-hals kirurgi. I sektionerna arbetar man i nära samarbete med undersköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och läkare utifrån personcentrerad vård.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska Kirurgen avd15 Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-16 .

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska vid avdelning 15 arbetar du med omhändertagande av verksamhetens patienter. Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att få vara delaktig i enhetens utvecklingsarbete. När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning som bidrar till att du får en bredd i din roll som sjuksköterska.

Vi söker dig som idag har eller önskar få en inriktning mot öron-näsa-hals. I den aktuella rollen har du det övergripande omvårdnadsansvaret för öron-näsa-hals patienterna och tillsammans med de övriga professionerna på avdelningen strävar du efter att ge våra patienter bästa möjliga vård. Du planerar inför patientens utskrivning och har en tät kontakt med kommun/hälsocentral.

Under en period om minst 6 månader från anställningens start kommer du endast att arbeta dagtid måndag till fredag.

Då flödet är ojämnt och antalet patienter på sektionen kan variera, kommer du vid låg beläggning även arbeta på våra övriga sektioner som resursperson.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på en opererande avdelning och/eller kunskap inom öron - näsa -hals. Du har goda kunskaper i svenska språket och är van att hantera olika IT-system. Som person är du strukturerad och har förmågan att prioritera i akuta situationer. Du är noggrann och trygg samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot såväl patienter som anhöriga.

Vi vill att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete. Med en anställning hos oss ger vi dig möjligheten att specialistutbilda dig inom kirurgi.

Tillsvidareanställning inom förvaltningen från och med 2019-09-01 med tillfällig placering på kliniken med inriktning mot Öron - näsa - hals dagtid med möjlighet till förlängning. Vid eventuella förändringar i organisation och patientflöden övergår tjänsten till tjänst motsvarande de övriga sjukskötersketjänsterna på avdelningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Lampinen-Jonsson Agnetha , Telenr: +4660181542
  • Enhetschef - Hollsten Alexandra , Telenr: +4660181392
  • Vårdförbundet - Gren Jessica , Telenr: +4660183834

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-31


Visa annons som pdf