Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet habilitering riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom länskliniken, arbetar ca 100 stycken medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. På Habiliteringskliniken i länet jobbar det 4 logopeder varav 2 är placerade i Sundsvall.

Region Västernorrland söker

Logoped till Habiliteringsmottagning Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-08-07 .

Arbetsuppgifter

Som logoped jobbar du med logopediska bedömningar, behandlingar samt uppföljning av dessa. Du får ett varierat och omväxlande arbete där de största frågeställningarna är ät-och svälj problematik, alternativ kommunikation samt språkstörning.

I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi arbetar i barn/ungdom/vuxen- team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologiskt, social och pedagogisk inriktning. De olika yrkeskategorier som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska/uroterapeut och specialpedagog. Du kommer att vara en del i flera av våra team och möta barn upp till 15 år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Erfarenhet av arbete på Habilitering eller med vår målgrupp är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. och du har ett gott bemötande, arbetar självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vår klinik satsar vi mycket på utbildning då vi är en kunskapsbärande verksamhet.

Urval sker löpande och du kan komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut. Det är i första hand ett vikariat på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Vi hoppas att just du vill bli vår framtida medarbetare.

Placerings ort Sundsvall.
Körkort erfordras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Skagius Kerstin , Telenr: 060-182995
  • SACO - Haraldsson Elisabeth , Telenr: 070-2402832

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-25


Visa annons som pdf