Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Psykologmottagningen föräldra- och barnhälsovård är en länsmottagning med mottagningar på fem orter i länet, Sollefteå, Kramfors, Härnösand - som är enpersonsmottagningar - och Örnsköldsvik och Sundsvall där vi har flera psykologer anställda på varje plats.

Region Västernorrland söker

Psykolog till psykologmottagningen FBHV Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-30 .

Arbetsuppgifter

I arbetet som psykolog inom föräldra- och barnhälsovården träffar du människor i olika faser av föräldraskapet från tidig graviditet till barnets förskolestart.

Vi arbetar med kortare samtalsbehandlingar, stödjande och rådgivande samtal kring frågor som handlar om föräldraskap, både enskilt och med par.

Arbetet innefattar också basutredningar av barn yngre än sex år vid misstänkta utvecklingsavvikelser.

Fokus för oss är att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa och vi strävar efter ett salutogent perspektiv på föräldraskapet.

Arbetet är självständigt och psykologen har stor frihet att anpassa insatserna efter familjernas behov. Du kommer dessutom att ingå i en grupp psykologer som strävar efter ett gott kollegialt samarbete med möjlighet till erfarenhetsutbyte och stöd.

Tillsammans med dig hoppas vi kunna fortsätta att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad psykolog gärna med några års erfarenhet från någon form av kliniskt arbete.

Fördjupade kunskaper i utvecklingspsykologi, utredningsmetodik, är önskvärt. Personlig lämplighet är av betydelse. Psykologen behöver ha ett strukturerat arbetssätt, vara självgående samt ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av handledning är en merit.
Då vi strävar efter en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökanden.

Körkort erfordras, tillgång till leasingbil finns. Arbete på annan ort kan förekomma och våra gemensamma arbetsplatsträffar är förlagda till Härnösand.

I denna rekrytering arbetar vi löpande med urval, vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Observera att vi har gjort vårt medieval och undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare.

Upplysning

  • Verksamhetschef - Forsberg Peter , Telenr: +4666089833
  • Sveriges psykologförbund - Pettersson Leif , Telenr: +4662019553

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-01


Visa annons som pdf