Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård, gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. Gynekologiska mottagningen i Sundsvall har 24 medarbetare och ca 10.000 besökare/år. På den gynekologiska mottagningen arbetar läkare, medicinska sekreterare, barnmorskor, uroterapeut och undersköterskor.

Region Västernorrland söker

Medicinsk sekreterare Gynekologisk mottagning Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-16 till och med 2019-08-31 .

Arbetsuppgifter

På grund av kommande pensionsavgångar vill vi nu utöka vårt team av medicinska sekreterare på kvinnokliniken.

Din placering blir på gynekologiska mottagningen som är en del av kvinnokliniken.
I din roll som medicinsk sekreterare hos oss på gynekologiska mottagningen blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i nära samarbete med läkare, barnmorskor och övrig personal med syfte att skapa goda förutsättningar för att det dagliga arbetet ska fungera så effektivt som möjligt.

Arbetsuppgifterna innebär framför allt journalskrivning men det förekommer även övriga administrativa uppgifter. Arbetet är varierande och kan förändras över tid beroende på verksamhetens behov.

Vill du ha ett varierande arbete där du får ta eget ansvar och samarbeta med dina kollegor? Då är det kanske dig vi söker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och med en flerårig yrkeserfarenhet inom medicinsk vårddokumentation (minst tre år i yrket).
Har du grundutbildning i sjukdomsklassificering är detta mycket meriterande. Du bör ha god erfarenhet av att arbeta i NCS Cross och MedSpeech.

Vi tror att du som vår nya kollega är kreativ, positiv, serviceinriktat och med en vilja att utvecklas tillsammans med oss och vår verksamhet kvinnosjukvården i Västernorrland.

Intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Dalin Helena , Telenr: +4660181519
  • Vision - Lagren Jenny , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-31


Visa annons som pdf